Endringer skoleåret 22/23

Skolen er for tiden under utbygging og renovering, noe som fører til midlertidige endringer for flere avdelinger på skolen.

I år kommer klassene på Vg4 påbygg til å holde hus på gamle Hinna vgs. Disse lokalene er renoverte, og vil være en avdeling under Jåttå vgs. med ca. 7 påbyggklasser i tillegg til klassene fra Godalen. 

Bygg- og anleggsteknikk skal flytte til Forus i høst. I lokalene er det malerverksted, snekkerverksted, mur og betong verksted og verksteder for VG1 og alle fagene der. Det er også god plass utendørs for å ha undervisning og aktiviteter der. Ute har vi også en «snekkerbod» på 387m2! som inviterer til masse fin undervisning i byggfagene. Vi har også nye fine klasserom for teoriundervisning.

Teknologi- industrifag flytter inn i et splitter nytt bygg her på Godalen (se illustrasjon). Her er det mye å glede seg til!

Noen er så heldige at de vet tidlig hva de vil bli, men det kan være vanskelig å velge utdanningsprogram på videregående skole, eller å vite hva du skal studere og jobbe med i framtida. Det kan føles litt skummelt å velge et konkret yrke så tidlig, men det trenger det ikke å være. Det å velge yrkeskompetanse betyr ikke at du må gjøre det samme resten av livet.  

Du trenger ikke å bestemme deg nå for hva du skal bli for alltid. Tenk heller på hva du har lyst til å gjøre, og hva du vil bli god i akkurat nå. Hva kan du tenke deg å jobbe med i noen år fremover?

"Det som er bra med sjøhuset er at du treffer mange personligheter og får mye tilrettelegging" Elev Sjøhuset

 

 

«Etter å nesten ikke ha vært på skolen hele ungdomskolen, har jeg nesten ikke fravær i år.» Elev TIF

 

"Jeg trives med elektrofag på Godalen fordi jeg har flinke lærere og gode klassekamerater. Jeg trives med Kulde- varmepumpe- og ventilasjonsteknikk fordi vi kommer innom mye forskjellige jobber. Det er ganske vanskelig fordi en må tenke for å finne løsninger, men ikke for vanskelig, slik at jeg får utfordret meg selv." Emil, Vg2 Kulde- varmepumpe- og ventilasjonsteknikk

 

 

 "Jeg gikk i ungdomsbedriftsklassen, hvor jeg fikk være med å drive en bedrift fra start til slutt. Jeg likte dette spesielt godt da jeg planlegger å starte en bedrift selv etter læretiden er over. Å gå på SSR var svært lærerikt.'' Lærling SSR.
 

 

"Jeg får arbeide med trender og moter, som kommer inn i salongen. Jeg får bruke min kreativitet på å teste ut de forskjellige styling metodene, men også gjøre feil." Elev frisør, FBIE

"For meg er det å gå på blomst en utrolig mulighet for å jobbe med nydelige blomster og planter som du kan bruke og forme til dine egne ideer" Elev blomst, FBIE

 

"For meg handler håndverk og kreativitet om å løse problemer og få ting til å bli slik som jeg vil" Elev, HDP 

 

«Her føler jeg at jeg får god hjelp av lærerne og at de vil at jeg skal få til dette.» Elev Bygg- og anleggsteknikk

 

Til toppen