Elektro og datateknologi

"Jeg trives med elektrofag på Godalen fordi jeg har flinke lærere og gode klassekamerater. Jeg trives med Kulde- varmepumpe- og ventilasjonsteknikk fordi vi kommer innom mye forskjellige jobber. Det er ganske vanskelig fordi en må tenke for å finne løsninger, men ikke for vanskelig, slik at jeg får utfordret meg selv", Emil, Vg2 Kulde- varmepumpe- og ventilasjonsteknikk

 

Illustrasjonsbilde

I Elektro og datateknologi må du kunne jobbe nøyaktig, sikkert og systematisk, og du bør være serviceinnstilt. Logisk tenkning og kreativitet er også viktig, både for å kunne løse konkrete oppgaver og for å utvikle nye produkter. Det er ofte krav til at du har godt fargesyn.

På Elektrofag får du kunnskap og erfaring med praktisk arbeid, verktøy og instrumentbruk. Det gir deg mange jobbmuligheter. Du kan for eksempel jobbe med installasjoner i bolig, smarthus-løsninger og programmering, automatisering, heismontør og telekom, togelektriker, tavlemontør og data og elektronikk. 

NYHET
Vi har også et nytt unikt tilbud 
for elever som er interessert i elektronikk, automasjon, robotikk og realfag. Vi tilbyr et skreddersydd 3-årig løp rettet mot videre studier som for eksempel bachelor eller master innenfor kybernetikk og robotikk. Dette er en spennende videregående utdanning for deg som ønsker å jobbe med fremtidens teknologi, gjennom videre studier.

Les mer om våre tilbud innen elektro og datateknologi

Les mer om vårt nye tilbud; Automatisering og robotikk med studiespesialisering