Salg, service og reiseliv

 "Jeg gikk i ungdomsbedriftsklassen, hvor jeg fikk være med å drive en bedrift fra start til slutt. Jeg likte dette spesielt godt da jeg planlegger å starte en bedrift selv etter læretiden er over. Å gå på SSR var svært lærerikt.'' Lærling SSR.
 

 

 

Utdanningen på Salg, service og reiseliv gir kunnskap  om kundebehandling og salg, økonomisk og bærekraftig drift, reiseliv og entreprenørskap. På Salg, service og reiseliv utdannes du til yrker hvor du gjerne skal være bedriftens ansikt utad. Du bør derfor være høflig og serviceinnstilt, ha sans for å kommunisere med mennesker og vise respekt for ulike kulturer, tradisjoner og etiske normer.

Utdanningsprogrammet fører fram til yrker i et bredt spekter av servicebransjer, fra salg og butikk til turisme, hoteller og reiseliv. 

Velger du å gå Salg, service og reiseliv på Godalen får du opplæring av dyktige lærere med bred erfaring fra næringslivet, som gjør undervisningen yrkesrettet, praktisk og realistisk.

Godalen er en pilotskole på nasjonalt nivå for Cybersikkerhet. Du vil få grundig opplæring i digital sikkerhet, som er et fagfelt som vil bli særs etterspurt i framtiden.

Vi har også stort fokus på innovasjon og entreprenørskap på dette utdanningsprogrammet og satser på opplæring gjennom ungdomsbedrift. Da kan du få mulighet til å drive egen bedrift fra start til slutt. Du jobber da ut ifra en egen produktidé hvor du realiserer denne gjennom produksjon, markedsføring og salg.

I reiselivsfaget jobber vi med lokale og nasjonale aktører for å skape bærekraftige eventer og reiseopplevelser for turister og gjester