Første skoledag er onsdag 17.august.

Her finner du en oversikt over når de forskjellige klassene har oppmøte.

Ta også gjerne en titt på oppdateringen om byggeprosjektet. Der vil du få oversikt over hvilke innganger som kan benyttes når hovedinngangen er stengt og hvor du kan parkere.

Velkommen til nytt skoleår!

Kompetansebevis blir sendt ut med vanlig postgang fortløpende. Karakterene vil være synlige i Vigo senest 1.juli.

Har du eller kjenner du noen som har en teknologiinteressert 10. klassing i hus?

Denne sommeren vil det bli avholdt en CyberCamp for interesserte 10. Klassinger.

Vi har kun 30 ledige plasser, så her vil det bli kamp om å få bli med!

Sted: Godalen VGS
Tidspunkt: Mandag 27. Juni - fredag 1. Juli fra klokken 9:00 - 14:30 hver dag

Du kan lese mer om opplegget her eller gå inn på nettsiden vår. Inne på nettsiden ligger også påmeldingsskjema.

Sommerskolen er et gratis tilbud til deg som har stryk eller ikke vurdering (IV) i et fag.

Vi søker engasjerte medarbeidere som tar en aktiv, reflektert og ansvarlig rolle i organisasjonen vår.

Simone Hooymans skal stå for utsmykking av Godalen vgs. etter å ha vunnet Rogaland fylkeskommune sin kunstkonkurranse.

I dag konkurrerer 2 elever fra Godalen i mesterskapet som skal avholdes her på skolen.

På grunn av høye strømpriser i vinter er det vedtatt at elever/studenter som er 18 år eller eldre kan få utbetalt et strømstipend på 3000 kroner.

I det siste har det vært en økning i skabbtilfeller blant ungdomsbefolkningen i Stavanger. Dersom du er plaget med kløende nupper/blemmer i huden, bør du raskt oppsøke lege og starte behandling. Les vedlagt informasjonsskriv.

Unntaket fra fraværsregelen ble gjeninnført fra og med 5. november, og vil gjelde hele skoleåret 2021-2022.