Ledige skoleplasser på Godalen høsten 2022

Vi har ledige skoleplasser på flere programfag! Ta kontakt med oss så hjelper vi deg videre.

Nettside: www.godalen.vgs.no
E-post: godalen-vgs@skole.rogfk.no

Nettside: www.godalen.vgs.no
E-post: godalen-vgs@skole.rogfk.no

Nivå

Kurskode

Programområde

Skolenavn

Vg2 BAOFT2---- Overflateteknikk Godalen
Vg2 BATMF2---- Tømrer Godalen
Vg2 BATRT2---- Treteknikk Godalen
Vg3 ELAUT3--- Automatiseringsfaget Godalen
Vg2 FDBLD2---- Blomsterdekoratør Godalen
Vg2 FDFRI2--- Frisør Godalen
Vg1 SRSSR1---- Salg, service og reiseliv Godalen
Vg2 DTSTH2---- Søm og tekstilhåndverk Godalen
Vg2 TPPIN2---- Industriteknologi Godalen
Vg4 Påbygg PBPBY4YK-- Påbygg gen.studiekomp. e/yrkes. Godalen

Elever må reservere seg mot å ta imot jodtabletter fra skolen om de ikke ønsker å få disse. Frist: 16.september.

Visma In School

Det er laget en ny introduksjonsvideo for elevene om VIS. I VIS finner du all informasjon om timeplaner, fravær og karakterer blant annet.

Alle kan få utstyrsstipend, men du må søke. Du skal ikke betale tilbake stipendet. Du kan få inntil 4603,- for et helt år.

Søk om utstyrsstipend hos Lånekassen (lenketekst)

Simone Hooymans skal stå for utsmykking av Godalen vgs. etter å ha vunnet Rogaland fylkeskommune sin kunstkonkurranse.

Byggeprosessen går stadig framover. Se her for informasjon og oppdateringer.

Skolen bruker det skoleadministrative systemet Visma InSchool (VIS). Du som foresatt får en egen tilgang til systemet for å sikre samarbeidet mellom hjem og skole.

Snakk om selvmordstanker - det kan redde liv. I desember starter en ny folkeopplysningskampanje hvor målet er å forebygge selvmord. Rogaland fylkeskommune er med i kampanjen som minner oss om at det å spørre om selvmordstanker kan redde liv. Og at det er hjelp å få.