Endringer skoleåret 22/23

Skolen er for tiden under utbygging og renovering, noe som fører til midlertidige endringer for flere avdelinger på skolen.

Neste år kommer klassene på Vg4 påbygg til å holde hus på gamle Hinna vgs. Disse lokalene er renoverte, og vil være en avdeling under Jåttå vgs. med ca. 7 påbyggklasser i tillegg til klassene fra Godalen.

Bygg- og anleggsteknikk skal flytte til Forus til høsten. I lokalene er det malerverksted, snekkerverksted, mur og betong verksted og verksteder for VG1 og alle fagene der. Det er også god plass utendørs for å ha undervisning og aktiviteter der. Ute har vi også en «snekkerbod» på 387m2! som inviterer til masse fin undervisning i byggfagene. Vi har også nye fine klasserom for teoriundervisning.

Teknologi- industrifag flytter inn i et splitter nytt bygg her på Godalen som skal stå klart til høsten (se illustrasjon). Her er det mye å glede seg til!