Åpning av skolen mandag 11. mai

Fra og med mandag 11. mai vil Godalen vgs. være åpen for elever. Det er vi veldig glade for! Vi må ivareta reglene for smittevern, så vi kan dessverre ikke ha alle elevene på skolen samtidig. Elevene vil få nærmere informasjon om oppmøte og om hvilke dager de skal være på skolen, fra sine lærere.

Vi planlegger for at alle elever skal på skolen 2 dager i løpet av den første uka, og at de andre 3 dagene blir nettundervisning. Videre er planen at fra uke 21 (som blir noe redusert pga. helligdag 21. mai, og avspasering 22. mai) skal elevene være 3 dager på skolen, og ha 2 dager med nettundervisning. Det vil bli noen hele dager i verksted, og noen dager med bare undervisning i fellesfagene.

Vi vil ha 2 ulike oppstartstidspunkt, kl. 08.10 og 08.30. Dette for å minske belastning på kollektivtrafikken, og antall elever i innganger og ganger. Vi oppforder alle som ikke må ta buss eller tog, til å gå eller sykle.

Kantina vil være åpen som vanlig, men vi deler lunsjen i 3 ulike tidspunkter. Dette for å kunne holde 1 m. avstand og for at renholderne skal få vasket over bord og stoler, før nye elever kommer til lunsj. Du får informasjon fra læreren din, om når du skal ha lunsjpause.

Dette er viktig å huske på:

Alle skal holde 1 meter avstand til hverandre, også i pauser og friminutt.

God håndhygiene er like viktig som før!

Elever og ansatte skal vaske hender:

- Før man drar hjemmefra og når man kommer hjem

- Når man kommer til skolen

- Etter hosting/nysing

- Etter toalettbesøk

- Før og etter måltider

- Etter man kommer inn fra uteaktivitet

- Etter kontakt med dyr

· Gymsal, styrkerom og tilhørende garderober vil være stengt inntil videre.

Hjemmesiden oppdateres fortløpende, så følg med!

Her finner du Utdanningsdirektoratet sin smitteveileder (PDF, 297 kB)