CYBERCAMP 2022

Har du eller kjenner du noen som har en teknologiinteressert 10. klassing i hus?

Denne sommeren vil det bli avholdt en CyberCamp for interesserte 10. Klassinger.

Vi har kun 30 ledige plasser, så her vil det bli kamp om å få bli med!

Sted: Godalen VGS
Tidspunkt: Mandag 27. Juni - fredag 1. Juli fra klokken 9:00 - 14:30 hver dag

Du kan lese mer om opplegget her eller gå inn på nettsiden vår. Inne på nettsiden ligger også påmeldingsskjema.


Om arrangementet:
CyberCamp er en unik opplevelse for teknologiinteresserte 10. Klassinger. Du vil i løpet av opplegget lære å bygge en egen robot som du skal programmere, sette opp og programmere spionkamera, knekke ulike koder med og uten programmering i tillegg til å bruke Kali-linux som en virtuell datamaskin til å hacke deg inn på et nettverk og en datamaskin.

Har du lyst å lære mer om cybersikkerhet og hacking er dette uka for deg!

Opplegget er gratis og det vil bli servert frokost og lunsj. Alt utstyr som trengs bortsett fra egen PC vil bli utlevert av skolen.

Det er viktig at du har en egen PC eller Mac (chromebook kan ikke brukes)! Grunnleggende interesse for hacking, programmering eller datamaskiner generelt er en stor fordel! Forhåndskunnskap er ikke nødvendig.

PS: Når du melder deg på CyberCamp vil du få en mail på den oppgitte mailadressen din. Dette er et skjult hint som fører deg videre til flere ulike oppgaver og skjulte passord. Innen fredag 17. Juni kan du forsøke å komme deg så langt som mulig i en løype med oppgaver. Det finnes alltid nye spor som fører deg enda lengre!

Denne løypen er laget for at vi skal se dine problemløsningsferdigheter og for at vi skal vite litt om hva dere kan før dere møter.

Påmeldingsskjema finner du her

Til toppen